PROBIO Müsli křupavé - granola fermentovaná jahodová BIO 50 g
Kód: 12101Související produkty
Go-me – oáza chutná na vašem talíři! Zapomeňte na nudné ranní müsli jídla, teď máte Go-me! Naše řada müsli je ovocem dlouholeté vášně pro vytváření jedinečné chuti, která vás...
Více než 12 hodin fermentovaná granola s příjemnou čokoládovou chutí. Fermentace dodává jídlu vyšší nutriční hodnotu, zvyšuje se jeho stravitelnost a využití živin.
Proteinová kaše banánová. Sypká směs na přípravu proteinové kaše banánové se sladidlem. Má vysoký obsah vlákniny a nízký obsah nasycených tuků. Je bez palmového tuku.
CHOCO BALLS - Bezlepkové cereánské křupky s kakaovou příchutí. Datum spotřeby 21.9.2024
Užijte si lepší stravitelnost a zvýšenou výživovou hodnotu klíčených ovesných vloček sušených bez lepku. Klíčené vločky jsou jemné a skvěle budou chutnat samostatně, v kaši,...
Go-me – oáza chutná na vašem talíři! Zapomeňte na nudné ranní müsli jídla, teď máte Go-me! Naše řada müsli je ovocem dlouholeté vášně pro vytváření jedinečné chuti, která vás...
Detailní popis produktu
Granola je výborná k snídani i ke svačině, podává se s jogurtem či mlékem. Vhodná je i na posyp dezertů, vč. zmrzliny. A skvělá je i jen tak do práce, na výlety…
Jahodová granola má vysoký obsah vlákniny a příznivé množství bílkovin.
Složení:
Vločky ovesné bezlepkové*, cukr třtinový práškový* (cukr třtinový 98%, tapiokový škrob 2%), tuk kokosový*, mouka z pšenice špaldy celozrnná*, slunečnicová semínka*, mandle plátky*, lyofilizované jahody* , mořská sůl . * z ekologického zemědělství
Alergeny: lepek, suché skořápkové plody, vejce a mléko. Může obsahovat stopy sójových bobů, celeru a sezamových semen.
Skladování:
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1990 kJ / 475 kcal
Tuky: 22 g z toho nasycené mastné kyseliny: 13 g
Sacharidy: 58 g z toho cukry: 16 g
Vláknina: 6,3 g
Bílkoviny: 9,2 g
Sůl: 0,28 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.