BOHLSENER MÜHLE Keksy špaldově-kakaové celozrnné AUTÍČKA BIO 125 g
Kód: 12500Související produkty

Pryžové bonbóny z přírodních surovin bez zbytečné chemie a konzervačních látek či umělých aromat, z přirozeně bezglutenových (bezlepkových) surovin a bez tuku. Namísto bílého...

Přírodní kyselé pryžové sloníky jsou příjemně sladké, jsou z přírodních surovin bez zbytečné chemie a konzervačních látek či umělých aroma, z přirozeně bezlepkových...

Výživná směs plná složek podporujících mozek, které zlepšují soustředění, paměť a koncentraci. Gotu kola, bylina dlouhověkosti, kognitivních funkcí a paměti, je smíchána s naší...

Bylinné bonbóny Dr. Popova – mají sníženou kalorickou hodnotu o 40 % (oproti bonbonům s obsahem cukru).
Detailní popis produktu
Složení:
Celozrnná mouka špaldová* 62 %, agávový sirup* 27 %, neztužený palmový tuk*, celozrnná mouka ovesná*, kakao* se sníženým obsahem tuku 2 %, kypřicí látka: hydrogenuhličitan sodný, jedlá mořská sůl, jedlá mořská sůl
Skladování:
Skladujte uzavřené v suchu a chladu.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1632 kJ / 389 kcal
Tuky: 16 g z toho nasycené mastné kyseliny: 6,9 g
Sacharidy: 51,4 g z toho cukry: 17 g
Vláknina: 5,3 g
Bílkoviny: 7,3 g
Sůl: 0,38 g

BIO lízátko s vitamínem. Potěší děti i dospělé.

Pro lahodný croissant nemusíš až do Paříže. Naše hot novinka Proteinové croissanty – právě vyndaná z trouby – tě vyburcuje k pořádnému výkonu. Naším cílem bylo vyrobit pro tebe...

Co se stane, když ponoříme lyofilizované maliny do bohaté tmavé čokolády? Spadne ti čelist. Obrazně řečeno, doufáme! Mít pusu otevřenou dlouho se sice nesluší, ale s touhle...

Ülker Meshu Dubai Lezzeti je nejen čokoláda, ale také kulturní zážitek, který představuje bohatství a rozmanitost chutí Dubaje. Vychutnejte si luxusní chuť pistácií s každým...

ASAP Protein Cookie je plněná proteinová sušenka s lahodnou náplní, která si okamžitě podmaní váš mlsný jazyk. Pyšní se vysokým obsahem vlákniny a bílkovin, které podporují růst...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.