Balviten Bezlepkové těstoviny nýtky tenké 250g
Kód: BA03Související produkty
Bezlepkové (bezlepkové) kukuřičné těstoviny vynikající kvality a chuti. Bez cholesterolu, bez konzervačních látek a umělých barviv, mléka, vajec, sóji a lepku (lepku). Těstoviny...
Bezlepkové (bezlepkové) kukuřičné těstoviny vynikající kvality a chuti. Bez cholesterolu, bez konzervačních látek a umělých barviv, mléka, vajec, sóji a lepku (lepku). Těstoviny...
Bezlepkové (bezlepkové) kukuřičné těstoviny vynikající kvality a chuti. Bez cholesterolu, bez konzervačních látek a umělých barviv, mléka, vajec, sóji a lepku (lepku). Těstoviny...
Bezlepkové (bezlepkové) kukuřičné těstoviny vynikající kvality a chuti. Bez cholesterolu, bez konzervačních látek a umělých barviv, mléka, vajec, sóji a lepku (lepku). Flíčky...
Bezlepkové (bezlepkové) kukuřičné těstoviny vynikající kvality a chuti. Bez cholesterolu, bez konzervačních látek a umělých barviv, mléka, vajec, sóji a lepku (lepku). Těstoviny...
Bezlepkové (bezlepkové) kukuřičné těstoviny vynikající kvality a chuti. Bez cholesterolu. Vhodné použití např. do polévek, salátů, jako příloha k omáčkám, na zapékání a pod.
Bezlepkové (bezlepkové) kukuřičné těstoviny vynikající kvality a chuti. Bez cholesterolu, bez konzervačních látek a umělých barviv, mléka, vajec, sóji a lepku (lepku). Těstoviny...
Detailní popis produktu
Bezlepkové těstoviny nýtky tenké 250g
Se speciálním složením pro lidi trpící nesnášenlivostí lepku.
Složení: kukuřičný škrob, voda, rýžová mouka, hrachový bílkovinný izolát, sůl, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin; stabilizátor: E464; regulátor kyselosti E575; barvivo: beta karoten, antioxidant: kyselina askorbová.
Uschovejte na suchém a chladném místě.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 1550kJ/370kcal
Tuky: 1,0g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6g
Sacharidy: 87g z toho cukry 0,1g
Vláknina 2,1g
Bílkoviny: 0,72g
Sůl 0,48g
Příprava:
Vařte ve vroucí vodě 10-11 minut.
BEZ GLUTENU, BEZ MLÉKA, BEZ VAJEC
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.