Altevita BIO Vanilkový cukr - kokosový v cukřence 100g
Kód: WKR11Související produkty

Kolagen je jednou z nejdůležitějších bílkovin v lidském těle. Tvoří významnou úlohu v rámci chrupavek, kostí, kloubů, kůže, svalů, ale i mnoha dalších orgánů.

Hydro Balance Watermelon Electrolytes – Dokonalá hydratace, která mění pravidla hry!

1 porce. Konzumace reishi kávy může pomoci předcházet několika chronickým onemocněním (včetně cukrovky a Parkinsonovy nemoci).

1 porce. S kolagenem můžete svou ranní kávu přeměnit na výživovou bombu, přičemž vyrovnáte účinky kofeinu s proteiny, což znamená, že budete mít energii na celý den.
Detailní popis produktu
BIO Vanilkový cukr z výběrových BIO surovin lze použít na dochucení, posyp, zdobení pokrmů, jako např .: koláče, zákusky, krémy, kaše, smoothie ...
Kombinací BIO kokosového cukru ze Srí Lanky s příjemným karamelovým tónem spolu s originál BIO mletou vanilkou přímo z Madagaskaru dodáte Vašim pokrmům příjemnou chuť exotiky.
Složení: BIO kokosový cukr 98,50%, BIO vanilla bourbon 1,50%
Hmotnost: 100g
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1570KJ / 375kcal
Tuk 0,15g z toho nas. mast. kyseliny 0,05 g
bílkoviny 1,04g
Sacharidy 93,43g z toho cukry 93,42g
sůl 0,36g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.