Altevita BIO Skořicový cukr kokosový v cukřence 100g
Kód: WKR12Související produkty

Kolagen je jednou z nejdůležitějších bílkovin v lidském těle. Tvoří významnou úlohu v rámci chrupavek, kostí, kloubů, kůže, svalů, ale i mnoha dalších orgánů.

Hydro Balance Watermelon Electrolytes – Dokonalá hydratace, která mění pravidla hry!

1 porce. S kolagenem můžete svou ranní kávu přeměnit na výživovou bombu, přičemž vyrovnáte účinky kofeinu s proteiny, což znamená, že budete mít energii na celý den.

1 porce. Konzumace reishi kávy může pomoci předcházet několika chronickým onemocněním (včetně cukrovky a Parkinsonovy nemoci).

BIO prášek z kakaových bobů (theobroma cacao)
Detailní popis produktu
BIO skořicový cukr z výběrových BIO surovin lze použít na dochucení, posyp, zdobení pokrmů, jako např .: koláče, zákusky, krémy, kaše, smoothie. Ideální na dochucení teplých nápojů jako např. kávy, svařeného vína ...
Kombinací BIO kokosového cukru ze Srí Lanky s příjemným karamelovým tónem spolu s originál BIO cejlonský skořicí dodáte Vašim pokrmům příjemnou chuť exotiky.
Složení: BIO kokosový cukr 90%, BIO skořice cejlonská 10%
Hmotnost: 100g
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1343KJ / 321kcal
Tuk 0,09g z toho nas. mast. kyseliny 0,04g
bílkoviny 0,87g
Sacharidy 80,19g z toho cukry 79,93g
sůl 0,31g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.