Altevita BIO kakaový cukr kokosový v cukřence 100g
Kód: WKR13Související produkty

Kolagen je jednou z nejdůležitějších bílkovin v lidském těle. Tvoří významnou úlohu v rámci chrupavek, kostí, kloubů, kůže, svalů, ale i mnoha dalších orgánů.

Hydro Balance Watermelon Electrolytes – Dokonalá hydratace, která mění pravidla hry!

1 porce. Konzumace reishi kávy může pomoci předcházet několika chronickým onemocněním (včetně cukrovky a Parkinsonovy nemoci).

1 porce. S kolagenem můžete svou ranní kávu přeměnit na výživovou bombu, přičemž vyrovnáte účinky kofeinu s proteiny, což znamená, že budete mít energii na celý den.

BIO prášek z kakaových bobů (theobroma cacao)
Detailní popis produktu
BIO kakaový cukr z výběrových BIO surovin lze použít na dochucení, posyp, zdobení pokrmů, jako např .: koláče, zákusky, krémy, kaše ...
Kombinací BIO kokosového cukru ze Srí Lanky s příjemným karamelovým tónem spolu s originál BIO mletým kakaem z Peru dodáte Vašim pokrmům príjmenú chuť exotiky.
Složení: BIO kokosový cukr 80%, BIO raw kakao 20%
Hmotnost: 100g
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1516KJ / 362kcal
Tuk 4,46g z toho nas. mast. kyseliny 2,62g
bílkoviny 10,20g
Sacharidy 61,34g z toho cukry 56,14g
sůl 0,06g
Expirace: 2/2023
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.